Verraes logo NL | EN | FR

"Intellectual property rights turn creativity into assets"

Emmanuel Verraes




Nieuws

Twitter feed



EVERRAES BV BVBA ("VERRAES") hecht veel belang aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van uw persoonsgegevens. VERRAES zal uw persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens, alsmede overige toepasselijke wet- en regelgeving.

VERRAES kan deze privacy statement/cookie statement van tijd tot tijd aanpassen (datum laatste aanpassing: 07/01/2013). Via de hyperlink "Privacy" op de website kan u de laatste versie te allen tijde inzien.

Doeleinden persoonsgegevens

Als u VERRAES een e-mail zendt, zal VERRAES uw persoonsgegevens gebruiken om op uw vragen of opmerkingen te reageren. Als u zich inschrijft voor het ontvangen van nieuwsbrieven, of bepaalde evenementen of seminaries, gebruikt VERRAES uw persoonsgegevens om u de nieuwsbrieven te sturen, respectievelijk om u te registreren als deelnemer aan het evenement of seminarie. Ook in het kader van onze commerciële relatie zou VERRAES u nieuwsbrieven of uitnodigingen kunnen sturen. VERRAES kan uw persoonsgegevens ook verwerken om aan wettelijke verplichtingen te voldoen, of - indien van toepassing - in het kader van de (uitvoering van haar) dienstverlening. Ten slotte biedt deze website ook de mogelijkheid om online te solliciteren in het kader waarvan ook persoonsgegevens worden verwerkt.

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van "cookies". Dit zijn kleine bestanden die bij een bezoek aan een website op de computer van een gebruiker worden geplaatst. VERRAES plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de communicatie over het internet uit te voeren, of om een gevraagde dienst te leveren. Als u bijvoorbeeld een taalkeuze maakt voor Nederlandstalig, of Engelstalig wordt een cookie geplaatst om de website in de gekozen taal te tonen. Deze functionele cookies zijn sessie cookies. Deze zijn tijdelijk en worden verwijderd wanneer u de browser sluit na het bezoek aan de website.

Daarnaast kunnen cookies worden geplaatst van externe (social media) bedrijven zoals Linkedin en Twitter om functionaliteit zoals promoten/liken of delen/sharen op de website van VERRAES mogelijk te maken en om te controleren of u bent ingelogd op de betreffende social media site. Hier kunt u de privacyverklaringen lezen van deze bedrijven om te zien waarvoor zij deze gegevens gebruiken:

http://www.linkedin.com/static?key=privacy_policy
https://twitter.com/privacy

VERRAES heeft geen invloed op het gebruik van gegevens door deze bedrijven en/of andere derden.

De meeste browsers kunnen zodanig worden ingesteld dat cookies geaccepteerd worden, niet (langer) geaccepteerd worden, of dat u op de hoogte wordt gesteld, wanneer u een cookie ontvangt. Instructies met betrekking tot het aanpassen van de instellingen van de browser en het verwijderen van cookies vindt u in de instructies en/of met behulp van de 'Help'-functie (in de toolbar) van de meeste browsers.

Uw rechten

U heeft het recht VERRAES te verzoeken u inzage te verlenen in uw persoonsgegevens en/of deze te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Een verzoek om inzage en/of correctie dient u te richten aan Verraes Advocaten, Brugmannlaan 16, 1060 Brussel of contact@verraes-law.com. Er kan te allen tijde bezwaar worden gemaakt tegen het gebruik van persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden en/of de (verdere) ontvangst van (bepaalde) marketing informatie door dit verzoek te richten aan Verraes Advocaten, Brugmannlaan 16, 1060 Brussel of contact@verraes-law.com. VERRAES zal u dan geen (verdere) marketing informatie sturen.

De veiligheid van uw persoonsgegevens

VERRAES wil dat uw persoonsgegevens zo veilig mogelijk worden verwerkt. VERRAES streeft dan ook naar een veilige overbrenging van uw persoonsgegevens van uw computer naar haar servers. VERRAES heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Contact

Voor vragen of opmerkingen aangaande het privacybeleid kunt u contact opnemen met:

Verraes Advocaten
Brugmannlaan 16
1060 Brussel

contact@verraes-law.com